//Asset Management
Asset Management2022-01-12T10:19:02+01:00

Asset Management

Actief Asset Management is onontbeerlijk voor optimaal rendement van uw vastgoed. Waardevermeerdering realiseren wij door een gedegen strategie te koppelen aan daadkracht en slimme keuzes. Bijvoorbeeld als het gaat om nieuwe mogelijkheden door technische ontwikkelingen om een kostenreductie te realiseren. Maar ook door intensief contact te houden met huurders zodat we bijvoorbeeld exact weten wanneer het opportuun is om huurders te laten verlengen. Hierbij hebben wij oog voor zowel uw belangen, als de belangen van de huurder. Een win-win is veel vaker mogelijk dan u denkt en levert op de langere termijn meer op.

Elke Asset Manager zit boven op de marktontwikkeling en is continu bezig om kansen en bedreigingen die zich voordoen te beoordelen aan de hand van de afgesproken strategie. Intercity Real Estate Management heeft een lange historie en streeft binnen dat kader altijd naar het meest optimale rendement. De status quo is geen gegeven voor ons, maar het uitgangspunt voor verdere waardevermeerdering. Nieuwe ontwikkelingen in de markt, technische ontwikkelingen, voorgenomen investeringen, kansen voor verkoop of aankoop. Wensen en ontwikkelingen die wij vertalen naar concrete plannen. Zo maakt u altijd weloverwogen keuzes.

Totaal-management

De werkwijze van Intercity Real Estate Management heeft als voordeel dat u altijd profiteert van de interactie tussen Asset Management en Property Management en Accountancy. Zo borgen wij een optimale dienstverlening en een maximaal rendement.

Wat anderen over ons zeggen

Erg prettig om de positieve waardeontwikkeling van mijn vastgoed zo te volgen. 

Algemene inkoopvoorwaarden

Kansen ontdekken?

Neem vandaag nog contact op met <<NAAM>>
Neem vandaag nog contact op met <<NAAM>>
Voor alle vragen over Asset Management staat <> u graag te woord. U kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens.

Tel.
MAIL

Cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Lees verder

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Lees verder

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT