//Asset Management
Asset Management2023-02-16T13:43:21+01:00

Asset Management

Intercity Real Estate Management kan voor uw Vastgoed ook het Asset Management verzorgen. Hierbij ontzorgen wij u op het gebied van tactisch Vastgoedmanagement en adviseren wij u over het strategisch beleid per pand. Intercity Real Estate Management brengt daartoe de prestaties van het pand in kaart en adviseert op welke wijze het rendement verbetert kan worden. Hierbij kijken wij niet alleen naar het rendement, maar ook naar duurzaamheid, energieverbruik en het onderhoud. Ons team heeft in deze rol intensief contact met de huurders en door het monitoren van de huurovereenkomsten zorgen wij voor de tijdige verlenging hiervan. Wij houden ons ook actief bezig met het werven van nieuwe huurders middels de inschakeling van makelaars en digitale media.

Bij het beoordelen van de strategie voor uw portefeuille houdt Intercity Real Estate Management rekening met marktontwikkelingen en omgevingsfactoren om de beste keuze te kunnen adviseren voor uw Vastgoed zodat deze in waarde groeit. Daarbij beoordeelt ons team ook welke strategie het beste kan worden gevolgd, zoals investeren, het wijzigen van de samenstelling van de huurders, het aan- of verkopen van Vastgoed etc. Het doel hiervan is het rendement op uw beleggingen op lange termijn te verhogen en u te ontzorgen van alle aangelegenheden die uw eigendom betreffen.

Totaal-management

De werkwijze van Intercity Real Estate Management heeft als voordeel dat u altijd profiteert van de interactie tussen Asset Management, Property Management en Accountancy. Zo zorgen wij voor een optimale dienstverlening en een maximaal rendement van uw Vastgoedbelegging.

Wat anderen over ons zeggen

Erg prettig om de positieve waardeontwikkeling van mijn vastgoed zo te volgen. 

Algemene inkoopvoorwaarden

Kansen ontdekken?

Neem vandaag nog contact op met Intercity Real Estate Management
Voor alle vragen over Asset Management staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.
Bep van der Molen
Laurens Boelhouwer
Joost Wijtman

Tel. 088 0038 400

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT