/Financieel Vastgoedmanagement
Financieel Vastgoedmanagement2016-10-13T15:03:42+02:00

Financieel Vastgoedmanagement

Het bewaken van de huurstroom en het tijdig innen van de servicekosten is de basis van gezond Financieel Vastgoedmanagement. Wij garanderen dat de afrekening servicekosten binnen één jaar na afloop van het kalenderjaar plaatsvindt. Omdat Intercity Real Estate Management Commercieel, Technisch en Financieel Vastgoedmanagement volledig integreert, kunt u op elk moment inzien hoe uw object rendeert.

Wat anderen over ons zeggen

Ik heb nu zo veel meer inzicht in het rendement van mijn vastgoed en de cashflow waardoor ik veel betere keuzes kan maken.

 

Direct advies

Neem vandaag nog contact op met Harm Bouwknegt
Neem vandaag nog contact op met Harm Bouwknegt
Voor alle vragen over Financieel Management staat Harm Bouwknegt u graag te woord. U kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens.

Tel. (0)88 – 0038400
HmjBouwknegt@irm.nl

Cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Lees verder

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Lees verder

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT