/Technisch Vastgoedmanagement
Technisch Vastgoedmanagement2023-02-16T13:49:04+01:00

Technisch Vastgoedmanagement

Tevreden Huurders en Eigenaren vraagt om toewijding en korte lijnen. Een klein probleem kan tot grote irritaties leiden, wij komen dan snel in actie voor u. Onze Servicedesk staat voor u klaar, ondersteund door een team van Property- en Technische Managers. Zij zorgen er voor om alle vragen van Huurders en Eigenaren tot een goede oplossing te brengen.

Actief beheer betekent ook op tijd moderniseren en inspelen op trends in de markt. Intercity Real Estate Management is sterk in het vinden van slimme oplossingen waarmee de mogelijkheden van uw vastgoed optimaal benut kunnen worden.

Het Technisch Management bevat een groot aantal deelgebieden waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

  • Technisch Projectmanagement;
  • Opleveringen bij Verhuurtransacties;
  • Herontwikkeling en Renovatie;
  • Duurzaamheidsbevordering en Energie-labels;
  • Bouwkundig- en Technisch advies;
  • Due-diligence Management bij Aan- en Verkooptransacties.

Onze ervaren en professionele Technische Managers adviseren u en uw Huurders bij Technische- en Bouwkundige vraagstukken en vertalen samen met u de plannen om in korte tijd tot een succesvol project te komen.

Wat anderen over ons zeggen

Ik had geen omkijken naar de verbouwing en het eindresultaat is geweldig. Dit geeft een enorme impuls aan de verhuurmogelijkheden.

 

Heeft u vragen?

Bel of e-mail dan met Intercity Real Estate Management
Voor alle vragen over technisch beheer staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens:
Dave Driehuis
Stephan de Kievit

Tel. 088 0038 400

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT