/Nieuws
Nieuws2018-09-03T07:52:25+02:00

Nieuws

koelmachine vervangen bij het Alnovum te Almere

In opdracht van Gemeente Almere heeft Intercity Real Estate Management een koelmachine vervangen bij het Alnovum te Almere. AA Installatie groep uit Numansdorp was de uitvoerende partij, zij werden begeleid door Q4U Bouwconsultants uit Haastrecht. Na de aanbesteding en gunning is gekozen voor het plaatsen van een CIAT koelmachine R32 met GWP 675 op basis van capaciteit en zuinigheid. Hier mee wordt weer gegarandeerd dat de huurders op het deelobject ‘Witte Toren’ van het Alnovum de komende jaren weer van een goed binnenklimaat kunnen profiteren.

Trondheim Barendrecht in beheer genomen

Op 25 februari 2022 heeft Intercity Real Estate Management het object Trondheim 1 t/m 24 te Barendrecht in beheer genomen. Dit object bestaat uit 3 bouwdelen en bevind zich op het bedrijventerrein Vaanpark 2, gelegen langs rijksweg A29 met uitstekende aansluitingen op de rijkswegen A15 en A16. Onlangs zijn de kantoorruimtes geheel gerenoveerd en voorzien van systeemplafonds met LED-verlichting, geëgaliseerde vloeren en nieuw schilderwerk. Het totaal verhuurbaar oppervlakte omvat ca. 8.640 m² kantoor en bedrijfsruimte.

Nieuw in beheer: Winkelcentrum Veenstaete in Smilde

Namens een van haar opdrachtgevers heeft Intercity Real Estate Management het winkelcentrum Veenstaete in Smilde in beheer genomen. Het pand heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlakte van 4.777 m2 en is vrijwel volledig verhuurd aan vijftien verschillende huurders waaronder Jumbo, Kruidvat en Action. Het winkelcentrum beschikt over een groot eigen parkeerterrein.

  • Kantoor-Zoomers

Kantoor Zoomers

Intercity Real Estate Management heeft de verdieping volgens eigen ontwerp compleet laten restylen waarbij ruimte [...]

Succes cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Lees verder

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Lees verder