/Accountancy
Accountancy2024-04-30T09:49:23+02:00

Accountancy

Op het gebied van Financiële verslaggeving biedt Intercity Real Estate Management een totaaloplossing voor Vastgoedbeleggers. Naast het Commercieel- en Technisch beheer verzorgt Intercity Real Estate Management voor haar klanten ook de volledige Financiële administratie inclusief de oplevering van Jaarrekeningen en Belastingaangiftes (zoals Omzetbelasting en Vennootschapsbelasting). Voor DGA-vastgoedbeleggers bieden wij deze service inclusief de aangifte Inkomstenbelasting. Voor de DGA biedt dit als voordeel dat hij volledig ontzorgd wordt en dat het complete pakket van dienstverlening van de vastgoedbelegging door één partij verzorgd wordt.

Het Vastgoedbeheer en de Financiële administratie worden bij Intercity Real Estate Management  in één financieel systeem verwerkt, waardoor de exploitatie van de Vastgoedbeleggingen aansluitend in Jaarrekeningen en Tussentijdse Rapportages verwerkt worden. Hiermee vervalt de noodzaak van een aparte Accountant. Het informatieproces versnelt met lagere kosten. Bij Intercity Real Estate Management   heeft u altijd inzage in de Financiële status van uw beleggingen en bespaart u door deze Financiële diensten efficiënt te bundelen.

Wat anderen over ons zeggen

Zeer prettig dat ik met 1 contactpersoon mijn Vpb kan doornemen, maar ook meteen de WOZ aanslagen en IB aangifte. Het één staat vaak niet los van het andere.

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact op met Agnes Caspers
Voor alle vragen over Accountancy Management staan wij u graag te woord. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens

Tel. 088 0038 400

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT