/Accountancy
Accountancy2016-10-13T15:03:40+02:00

Accountancy

Als een van de weinigen kan Intercity Real Estate Management ook de volledige financiële administratie inclusief de oplevering van jaarrekeningen en belastingaangiftes voor u afhandelen. We bieden onze DGA vastgoedbeleggers een complete service, inclusief fiscaal advies. Ook kunnen wij zorgdragen voor het cash management van de vennootschap. Omdat u zo geen aparte accountant nodig heeft, is er geen vertraging bij het verwerken van de cijfers. U heeft altijd inzage in de financiële status van uw belegging en bespaart flink door deze financiële diensten efficiënt te bundelen.

Wat anderen over ons zeggen

Zeer prettig dat ik met 1 contactpersoon mijn Vpb kan doornemen, maar ook meteen de WOZ aanslagen en IB aangifte. Het één staat vaak niet los van het andere.

 

Meer weten over onze dienstverlening?

Neem dan contact op met Harm Bouwknegt
Neem dan contact op met Harm Bouwknegt
Voor alle vragen over Accountancy staat Harm Bouwknegt u graag te woord. U kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens.

Tel. (0)88 – 0038400
HmjBouwknegt@irm.nl

Cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Bekijk case

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Bekijk case

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT