/Nijverdal – Keizerserf 23, 25B en Willem Alexanderstraat 11
Nijverdal – Keizerserf 23, 25B en Willem Alexanderstraat 112022-04-11T14:57:59+02:00

Keizerserf 23, 25B en Willem Alexanderstraat 11

TERUG NAAR OVERZICHT

Keizerserf 23, 25B 7442 MG
en Willem Alexanderstraat 11 7442 MA
Nijverdal

Huurprijs in overleg

De winkelstraat Keizerserf doorkruist de Willem Alexanderstraat en vormt tezamen het winkelend hart voor de ruim 25.000 inwoners van Nijverdal. Naast bezoek van de plaatselijke bevolking profiteert het winkelgebied van het toerisme dat op het nationale park ‘De Sallandse Heuvelrug’ afkomt. Deze bevindt zich op slechts 1 km van het centrum. De aangeboden winkelruimtes liggen aan het grootste winkelkruispunt van het centrum en ligt direct tegenover de Hema. Direct om de hoek zijn tevens belangrijke trekpleisters te vinden zoals Bruna, Scapino, Dixons en de Zeeman. Het centrum van Nijverdal is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Zo ligt het trein- en busstation op 5 minuten lopen.

Parkeren
Er zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden zoals de Henri Dunant-garage en het parkeerterrein op de Markt op respectievelijk 1 en 3 minuten lopen.

Aanvaarding
In overleg.

Oppervlaktes van de winkelruimtes:

  • Keizerserf 23: ca. 45 m²
  • Keizerserf 25B: ca. 97 m²
  • Willem Alexanderstraat 11: ca. 79 m²
De aangeboden winkelruimte ligt aan het grootste winkelkruispunt van het centrum en ligt direct tegenover de Hema. Direct om de hoek zijn tevens belangrijke trekpleisters te vinden zoals Bruna, Scapino, Dixons en de Zeeman. Het centrum van Nijverdal is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Zo ligt het trein- en busstation op 5 minuten loopafstand.
DOWNLOAD BROCHURE

Neem contact met ons op

Voor al uw vragen over dit object staat Tanja van Ruitenbeek u graag te woord. U kunt haar bereiken via de contactgegevens hiernaast.