/Technical Property Management
Technical Property Management2023-03-23T13:18:54+01:00

Technisch Vastgoedmanagement

Tevreden huurders vraagt om toewijding. Omdat een klein probleem soms tot grote irritaties kan leiden, komen we ook voor iets als een knipperende lamp snel in actie. Actief beheer betekent ook; op tijd moderniseren en inspelen op trends in de markt. Intercity Real Estate Management is sterk in het vinden van slimme oplossingen waarmee u de mogelijkheden van uw vastgoed optimaal benut. Onze ervaren projectmanagers vertalen de plannen in korte tijd tot een succesvol project.

Wat anderen over ons zeggen

Ik had geen omkijken naar de verbouwing en het eindresultaat is geweldig. Dit geeft een enorme impuls aan de verhuurmogelijkheden.

 

Heeft u vragen?

Cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Lees verder

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Lees verder

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT