/Tegelen – Wilhelminaplein 3
Tegelen – Wilhelminaplein 32022-04-11T15:22:34+02:00

Wilhelminaplein 3

TERUG NAAR OVERZICHT

Wilhelminaplein 3
5931 NX Tegelen

Huurprijs: € 1450,- per maand exclusief B.T.W.

In het opgewaardeerde en fraai aangelegde centrum van Tegelen bieden wij deze winkel-/kantoorruimte aan met een extra grote etalage aan 2 zijden van het pand en voldoende openbare parkeergelegenheid in de directe omgeving. Bekende bedrijven als Trekpleister, Kruidvat, HEMA, Jan Linders en plaatselijke bedrijven zoals Lunchroom de Gastronoom, Timmermans/Bruna zijn hier o.a. gevestigd.

De gehele ruimte is voorzien van een verlaagd systeemplafond met verlichting. Aan de achterzijde is een ruime laad- / losvoorziening met 2 magazijnruimten, tevens beschikt de ruimte over een pantry met keukentje en een separaat toilet.

Parkeren
Rondom de locatie is ruim voldoende openbare parkeermogelijkheid aanwezig. Enkele parkeerplaatsen zijn direct naast de winkel gelegen.

Servicekosten
Nutsvoorzieningen zijn door huurder zelf af te sluiten.

Bestemming
Detailhandel

Aanvaarding
per direct beschikbaar

Deze ruimte heeft een oppervlakte van ca. 327 m² met eigen meterkast en pui van ca. 14 meter voor veel displayruimte en lichtinval.

Het object ligt op een locatie met veel passantenverkeer. Met de auto en met het openbaar vervoer is het object uitstekend te bereiken. Op slechts drie minuten rijden bevindt zich een snelwegafrit. Daarnaast is het slechts 2 en 10 minuten lopen naar respectievelijk een bushalte en een treinstation.

DOWNLOAD BROCHURE

Neem contact met ons op

Voor al uw vragen over dit object staat Tanja van Ruitenbeek u graag te woord. U kunt haar bereiken via de contactgegevens hiernaast.