/Intercity Real Estate Management verwelkomt nieuwe werknemers

Intercity Real Estate Management verwelkomt nieuwe werknemers

 

Ik ben Karin Schouten, 35 jaar, in dienst bij Intercity Real Estate Management per 15 juli 2019 als Technische en Commercieel Assistant.

Na vijf jaar voor een groot beursgenoteerd commercieel vastgoedbedrijf te hebben gewerkt (Unibail-Rodamco-Westfield) als Verhuur Assistant was ik toe aan een volgende stap in mijn carrière. Ik wilde graag werken in kleiner, hechter team waar de lijnen duidelijk en gestructureerd zijn uitgezet. Deze kwaliteiten vond ik bij IRM. Naast de ondersteuning die ik aan de Technisch en Commerciële afdeling bied, ondervang ik ook een deel van de storingen die bij de Servicedesk binnenkomen. Met veel plezier heb ik de overstap gemaakt naar Intercity Real Estate Management en hoop met mijn kennis en ervaring bij te kunnen dragen in het succes van IRM

 

Mijn naam is Tanja van Ruitenbeek en sinds 1 november 2019 in dienst bij Intercity Real Estate Management als Property Asset Manager. De afgelopen 4 jaar heb ik gewerkt voor de Rentokil Initial Groep.

De eerste 2 jaar voor Initial als accountmanager indirect waarbij ik verantwoordelijk was voor de verkoop via een portefeuille facilitaire spelers. De afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt als adviseur werkplekbeleving voor Ambius, de grootse leverancier interieurbeplanting wereldwijd. Met veel enthousiasme heb ik de overstap gemaakt naar Intercity Real Estate Management om hier mijn kennis en ervaring in te zetten in het vastgoedmanagement.

2019-12-02T09:17:47+01:00