/December Nieuws van SIMON

December Nieuws van SIMON

Energielabel A
Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw groter dan 100 m2 energielabel C hebben. Dit betekent een Energie-index van 1,3 of beter. SIMON kantoren heeft sinds maart 2018 het Energielabel A en voldoet daarmee ruimschoots aan de door de Rijksoverheid gestelde eisen.

Schilderwerk
Voor iedereen is duidelijk dat de gevels van SIMON hallen en Simon kantoren worden geschilderd. De gele banen op SIMON kantoren zijn zichtbaar vanaf de Westervoortsedijk. SIMON is straks nog beter te vinden.

De winterschilder start binnenkort met werkzaamheden in het atrium op de begane grond van SIMON kantoren. De muren, deuren en kozijnen worden geschilderd. Ook de brandslanghaspelkasten, kolommen, het stalen frame en de deuren van de liftschacht krijgen een nieuwe kleur.
De muren aan de linkerzijde van het atrium worden nog niet geschilderd in verband met de beoogde verbouwwerkzaamheden. De schilder hoopt zowel het binnen- als buitenschilderwerk voor de aanstaande feestdagen af te ronden.

Verbouwing begane grond
Huurder Multimavision is inmiddels verhuisd naar de voormalige vergaderruime aan de voorzijde. De oude Multimavision ruimte wordt de komende periode verbouwd ten behoeve van de realisatie van een nieuwe entree, receptie en koffiebar.

Tijdelijke vergaderruimte
In verband met de verhuizing van huurder Multimavision naar de voormalige vergaderruimte op de begane grond, is unit 2.01 gelegen op de 2e etage ingericht als tijdelijke vergaderruimte. De receptie zal op aanvraag toegang tot deze ruimte verlenen. Zodra de verbouwing op de begane grond is afgerond, worden hier twee nieuwe vergaderruimten geopend.

Planten atrium
In het atrium staan planten die op korte termijn verwijderd worden. In de vorige nieuwsbrief van SIMON was al aangegeven dat het atrium verbouwd zal worden. De huidige planten in het atrium passen niet meer in het nieuwe beeld. Daarom worden ze binnenkort afgevoerd. Als iemand belangstelling heeft om de planten kosteloos mee te nemen is dit natuurlijk mogelijk. Stuur bij interesse een email aan Tanja van Ruitenbeek via TvanRuitenbeek@irm.nl.

Parkeerterrein SIMON Hallen
Een deel van het parkeerterrein wordt de komende dagen hersteld. Na herstel zal direct de belijning van de parkeervakken opnieuw worden aangebracht.

Binnenkort meer nieuws van SIMON
Wij houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard zijn wij bereikbaar bij vragen en opmerkingen.

Vriendelijke groet van team SIMON
Receptie: Eveline Rhebok – van Buren.
Verhuur: Ernst Wilton (Werkstek), Matthijs Kromhout (Haaxman Makelaardij) en Tanja van Ruitenbeek (Intercity Real Estate Management).
Commercieel beheer: Tanja van Ruitenbeek (Intercity Real Estate Management).
Technisch Beheer: Bas Huissoon (Intercity Real Estate Management).
Storingen melden via WhatsApp tijdens kantooruren: 06 57 09 52 16.

Lees de volledige nieuwsbrief
By |2021-03-11T14:11:51+01:00december 14th, 2018|Homepage, nieuws|0 Comments