/Commercieel Vastgoedmanagement
Commercieel Vastgoedmanagement2021-03-09T11:31:50+01:00

Commercieel Vastgoedmanagement

Voor elk vastgoedproject zoeken we de optimale verhuurstrategie. We halen het maximale uit uw meters met een sterk concept en een duidelijke positionering. Maar het slim ‘in de markt zetten’ van een vastgoedobject alleen is niet genoeg. Een goed rendement begint met tevreden huurders. Daarom steken we veel energie in onze relatie met huurders en verhuurpartners. We maken daarvoor efficiënt gebruik van online tools, maar we vergeten nooit hoeveel een één-op-één gesprek kan betekenen.

Servicekosten Management is KEY

Naast onze drie pijlers, Commercieel, Technisch en Financieel Management, zijn wij experts in Servicekosten Management. Binnen deze service richten wij ons op de verlaging van servicekosten door middel van analyses van vastgoedobjecten, waardoor de verhuurbaarheid wordt verbeterd.

In de praktijk is gebleken dat onze Servicekosten Manager aanzienlijke besparingen weet te realiseren, tot grote tevredenheid van opdrachtgevers en huurders. De vastgoedobjecten kunnen in de huidige markt beter verhuurd worden, als ook de servicekosten zich op aanvaardbare niveaus bevinden. In geval van leegstand is het voor de eigenaar – die deze kosten in dat geval betaalt – interessant om de servicekosten zo laag mogelijk te houden. Ons verdienmodel is eenvoudig; bij een initiële opdracht bestaat onze vergoeding uit een percentage van de door ons gerealiseerde besparing.

Het effect van onze werkwijze is meer rendement

Onze vorm van dienstverlening is interessant omdat portefeuilles vaak beheerd worden door organisaties die gehonoreerd worden op basis van een percentage van de totale servicekosten. Hierdoor bestaat er een belang voor de beheerder om deze kosten op te laten lopen. Daarnaast worden deze managementorganisaties bij leegstand ook vaak gehonoreerd over het theoretische huurniveau. Als de hoogte van de servicekosten verhuur belemmert, dan heeft de beheerder hier dus vaak geen last van. Daarnaast krijgt de beheerder ook voor de servicekosten over leegstand nog zijn vergoeding, omdat de eigenaar de servicekosten voor eigen rekening moet nemen.

Bij IntercityReal Estate Management heeft u geen last van deze belangenverstrengeling. Onze werkwijze is gericht op het behalen van rendement op de langere termijn. Daarbij gaan wij te allen tijde op een verantwoordelijke manier om met de geldstromen.

Wat anderen over ons zeggen

De verhuur moest echt naar een hoger niveau. Helaas kwam het er maar niet van. Heel fijn dat wij alsnog snel een strategie hadden en ook successen boekten.

Slimme verhuurstrategie?

Neem vandaag nog contact op met Marc van Kampen
Neem vandaag nog contact op met Marc van Kampen
Voor alle vragen over Asset Management staat Marc van Kampen u graag te woord. U kunt hem bereiken via onderstaande contactgegevens.

Tel. (0)88 – 0038430
MvanKampen@irm.nl

Cases

Kantoor Zoomers Nieuwegein

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Nieuw leven voor een oud kantoor

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. We zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers.

Lees verder

De nieuwe energie van Oudlaen 4

Een paar jaar geleden stond er een grauw, verouderd gebouw aan de Oudlaen. Zonde, want de locatie is geweldig. We herkenden hier een mooie kans. Nu staat hier één van de meest duurzame en aansprekende gebouwen van Utrecht. Een adres om trots op te zijn.

Verbouwd, verduurzaamd, verhuurd!

Dit was geen renovatie maar een metamorfose. Het hele pand is van gevel tot garage aangepakt. Met de komst van de warmte-koudeopslag is ook diep onder de grond veel gebeurd. Een flinke klus, maar het resultaat mag er zijn.

Lees verder

Hoger rendement

ADVIES OP MAAT

Goed management betekent een hoger rendement

Elk vastgoedobject biedt kansen, maar dan moet u wel de kansen herkennen. Wilt u weten welke kansen wij zien voor uw vastgoedobject of portefeuille, dan kan dat geheel vrijblijvend.
ADVIES OP MAAT