Kantoor Zoomers Nieuwegein

Nieuw leven voor een oud kantoor

In Kantoor Zoomers zien ze het weer zonnig in

Toen het gebouw werd aangekocht stond het voor ruim 90% leeg, en was het ingericht voor de jaren ‘80. De installaties, de inrichting, de afwerking… het moest eruit, of het moest opnieuw. Nu staat er een fris levendig kantoor, ingericht voor het werken van nu.

Terug naar de tekentafel

Wat zou jij neerzetten voor de komende 30 jaar?

Na de aankoop is het pand volledig gestript en zijn alle technische installaties vervangen. Een schone lei. Wij zien dat werken steeds flexibeler wordt, waarbij een kantoor een inspirerende ontmoetingsplaats is. Dat is de opzet van Kantoor Zoomers. Het gebouw is nu een plek waar bedrijven met verschillende achtergronden en afmetingen voor een dynamische buzz zorgen.

“We wilden een spannende mix van bedrijven binnenhalen.”

Ontworpen om elkaar te inspireren

Er is veel aandacht besteed aan de gedeelde ruimtes. Dit zijn de ruimtes die de sfeer bepalen en een kantoor tot een succes kunnen maken. De ruimtes nodigen uit tot samenwerking en overleg en zorgen voor een warme en dynamische sfeer. De flexwerkers, de international, de startup, de gevestigde orde… alles komt samen in Kantoor Zoomers.

Zakelijk, maar niet afstandelijk

Wij bouwen voor mensen. Niet voor bedrijven. Dat betekent dat de sfeer en het comfort soms voorrang krijgen op de efficiency. Er moet ruimte overblijven om te denken, even ontspannen te zitten voor een één-op-één gesprek en om geconcentreerd te werken. Kantoor Zoomers ‘voelt’ dan ook goed. Ja, dat klinkt niet erg zakelijk, maar wij leerden dat mensen juist daarom hier extra productief zijn.

2018-07-31T08:44:10+02:00